(English) Cosy Winter Outfit | Retro Sonja
december 28, 2018

Hiii hiii!!

Oh wat is het toch koud de laatste tijd! Vandaar dat ik op zoek ging naar locaties om binnen te shooten en toen vond ik dit plekje dat ook nog eens matchte met mijn outfit! :D Het was eigenlijk stiekem zelfs véél te warm met mijn jas aan, haha! Maar goed, ik wilde ‘m heel graag in de foto’s omdat hij zooo heerlijk is en perfect matchte met de blauwe lichtjes in de achtergrond. Het is een beetje een aparte combinatie met de verschillende printjes en de blauwe teddy-achtige jas, maar ik vind het heel leuk. Ik zocht de s.Oliver webshop af op zoek naar een nieuwe outfit. Ik vond als eerste de blouse en de broek, en deze leken me heel leuk samen omdat de kleuren op elkaar aansluiten. En toen vond ik ook nog de jas. Ik wilde de blouse en broek niet opgeven, maar ik wilde ook heeeeeel graag de jas aan in een outfit. Dus besloot ik het gewoon allemaal bij elkaar te gooien en te kijken hoe het uit zou pakken. En ik vind het eerlijk gezegd echt geslaagd! Ik word er zo blij van als onverwachte combinaties goed uitpakken! Wat vinden jullie van deze combi? :D

Retro Sonja Outfit Winter s.Oliver blue teddy coat, beret, bijenkorf

Retro Sonja winter outfit s.Oliver blue teddy coat, beret, bijenkorf

Retro Sonja Outfit Winter s.Oliver blue teddy coat, beret, bijenkorf

Retro Sonja winter outfit s.Oliver blue teddy coat, beret, bijenkorf

Retro Sonja winter outfit s.Oliver blue teddy coat, beret, bijenkorf

Retro Sonja winter outfit s.Oliver blue teddy coat, beret, bijenkorf

Wat ik draag

Baret – s.Oliver (hier te koop)
Jas – s.Oliver (hier te koop)
Blouse – s.Oliver (hier te koop)
Broek – s.Oliver (hier te koop)
Tas – s.Oliver (hier te koop)
Schoenen – Sacha

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog


Dit is een gesponsord artikel.

0 comments on “Outfit | Cosy Winter Vibes”
LEAVE A COMMENT