Outfit | New s.Oliver Store in Nieuwegein |
augustus 30, 2018

Hi iedereen!

Vorige week donderdag opende de nieuwe winkel van s.Oliver in Nieuwegein. Ik ging langs om rond te kijken en een outfit samen te stellen met items uit de winkel. En dat is wat mij betreft heel goed gelukt! Als eerste vond ik de witte blouse. Een basic die ook iets bijzonders heeft door de strikjes aan de mouwen en in de hals. Omdat dit waarschijnlijk bij veel items zou passen, nam ik deze gelijk mee. Vervolgens vond ik de broek, die qua kleur natuurlijk helemaal perfect bij mijn stijl aansluit. En van het printje en de wijde pijpen werd ik ook heel blij. In principe had ik daar al kunnen stoppen, maar ik hou er altijd wel van als een outfit net wat extra’s heeft en dus keek ik nog even verder. En toen kwam ik de blazer tegen! Een prachtig model met mooie knoopjes en een leuke geruite print. Zoals jullie inmiddels wel weten, ben ik gek op het mixen van printjes en dus waren dit de items die ik bij elkaar ging dragen. De schoenen zijn ook van s.Oliver en had ik die dag zelf al aan en stonden toevallig ook heel mooi bij de outfit. Nog meer print, haha! Wat vinden jullie van de outfit die ik heb samengesteld?

Wil je zelf graag een kijkje nemen in de nieuwe winkel? Dat kan uiteraard! De winkel zit in Nieuwegein in CityPlaza!

Retro Sonja s.Oliver opening store Nieuwegein

Retro Sonja s.Oliver opening store Nieuwegein

Retro Sonja s.Oliver opening store Nieuwegein

Retro Sonja s.Oliver opening store Nieuwegein

Retro Sonja s.Oliver opening store Nieuwegein

Foto’s door Floortje van Cooten
Rest van de foto’s door mijzelf

Wat ik droeg

Blazer – s.Oliver (koop hier) *
Blouse – s.Oliver (koop hier)
Broek – s.Oliver (koop hier)
Schoenen – s.Oliver (oude collectie)

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog


Items met een * heb ik gratis ontvangen.
Dit is een gesponsord artikel.

2 comments on “Outfit | New s.Oliver Store in Nieuwegein”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Anas

  11/09/18

  You look amazing!
  Regards.
  Neverpayful.com

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  28/09/18

  Wat een toffe outfit zeg! Wat leuk dat je erbij mocht zijn. https://www.dierengemak.nl/

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT