Bali Style Outfit with Straw Bag - Retro Sonja Fashion Blog
juli 23, 2018

Hee hee!

In deze outfit waan ik me weer helemaal terug op Bali. Deels door de kleuren, de off shoulder mouwen van het jurkje en de bamboe oorbellen. Maar vooral door de rieten tas die ik op Bali heb gekocht. Elke keer dat ik deze tas draag dan zie ik Bali weer helemaal voor me en word ik helemaal vrolijk! En laat deze tas toevallig nou perfect staan bij eigenlijk élke zomerse outfit. De laatste tijd waan ik me dus vaak op Bali, haha! Wellicht dat het weer daar ook nog wat aan bijdraagt ;-) Het gestreepte off shoulder jurkje is een sample van Ana Alcazar die ik meekreeg bij een PR bureau. Ik hou van de vibe die deze kleurencombi aan je outfit geeft; heerlijk hippie stijl / Bali stijl! En daar hou ik wel van in de zomer! Wat vinden jullie van deze outfit? :-)

Retro Sonja Fashion Blogger Amsterdam Blue Turquoise door Ana Alcazar off shoulder dress bali style bag straw bag summer

Retro Sonja Fashion Blogger Amsterdam Blue Turquoise door Ana Alcazar off shoulder dress bali style bag straw bag summer

Retro Sonja Fashion Blogger Amsterdam Blue Turquoise door Ana Alcazar off shoulder dress bali style bag straw bag summer

Retro Sonja Fashion Blogger Amsterdam Blue Turquoise door Ana Alcazar off shoulder dress bali style bag straw bag summer

Foto’s door Suzanne Brummel

Wat ik droeg

Jurk – Ana Alcazar *
Oorbellen – Very Cherry *
Tas – Gekocht op Bali
Schoenen – s.Oliver

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog


Items met een * heb ik gratis ontvangen.

3 comments on “Outfit | Bali Style”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

  24/07/18

  Super mooie outfit<3

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  27/07/18

  Very beautiful dresses.

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  28/07/18

  A few days late but I also always enjoy checking out your blog! I love seeing images of your life, Finland and your travels. Keep it up :)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT