Shoot & Event with Bootiez |
oktober 11, 2017

Hee hee!

Zo’n twee weken terug ging ik naar een event waarvoor ik was uitgenodigd, met weinig verwachtingen. In de uitnodiging stond dat het ging om de lancering van een nieuw merk en de mededeling ‘Bring your boots’. Verder had ik geen idee. Ik ging er dus open in. Maar wat was dit een leuk event! De locatie was al prachtig (Studio 13), en er waren heerlijke hapjes. Zelfs aan vegetarische en vegan hapjes was gedacht. En een heuse fotoshoot met een fotograaf en visagist. Hoe leuk?!

Het nieuwe merk waar het event om draaide bleek Bootiez te zijn. Met Bootiez kun je je laarzen (of elke andere schoen eigenlijk) een andere uitstraling geven. Bootiez zijn een soort sleeves die je om je been doet. Daarna doe je je laarzen of schoenen eronder, en tadaaaa; een hele nieuwe schoen! Een superleuke manier om je schoenenkast uit te breiden. En ze nemen ook nog eens veel minder ruimte in in je kast dan een heel nieuw paar schoenen. Top!

Retro Sonja Fashion Blogger Bootiez event shoot RVR photography Reidunn Glam by Yasmine

Wat ik ook echt fijn vind, is dat Bootiez gebruik maakt van hoogwaardig imitatieleer en imitatiesuede. Zoals jullie weten draag ik geen leer, en dus vind ik het heel fijn dat Bootiez rekening houd met de vegetariërs en vegans onder ons! Zelf werd ik op slag verliefd op het ‘Pearls are a girls best friend’ paar. Deze krijg ik binnenkort opgestuurd, en dan kunnen jullie daar zeker nog een outfit post mee verwachten!

Retro Sonja Fashion Blogger Bootiez event shoot RVR photography Reidunn Glam by Yasmine

Retro Sonja Fashion Blogger Bootiez event shoot RVR photography Reidunn Glam by Yasmine

Maar terug naar het event zelf! Ik werd prachtig opgemaakt door Yasmine en daarna met twee verschillende paren Bootiez aan gefotografeerd door Reidunn. Het ging allemaal superleuk en gezellig, en ik kreeg zelfs nog met confetti gevulde ballonnen in mijn handen. #GOALS Een weekje na het event kreeg ik de foto’s opgestuurd en mocht ik een aantal favorieten kiezen die ik mocht gaan gebruiken voor mijn blog. En dat zijn de foto’s die jullie in deze post zien! Ik ben er zoooo blij mee! Ik ben als eerste helemaal niet gewend om mezelf met zo’n uitgebreide make-up look te zien. Dat kan ik zelf namelijk totáál niet. Maar ook het licht is zooo mooi! Reidunn weet echt goed waar ze mee bezig is! En dan natuurlijk nog de Bootiez en de ballonnen! Al met al dus een súper geslaagd evenement, en superleuk om deze mooie foto’s te hebben!

Retro Sonja Fashion Blogger Bootiez event shoot RVR photography Reidunn Glam by Yasmine

Wat vinden jullie van de Bootiez? En van mijn foto’s? :D

Met dan aan RVR Photography, Glam by Yasmine & Bloggers and Brands

Wat ik droeg

Kettingen – s.Oliver *
Blouse – s.Oliver *
Skinny jeans – H&M
Enkellaarsjes – Tamaris *
Bootiez – Bootiez *

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog


Items met een * heb ik gratis ontvangen.

1 comment on “Shoot & Event with Bootiez”
    Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

    12/10/17

    I love the booties.

    Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT