Turban Outfit | Urban Turban - Retro Sonja Fashion Blog
november 29, 2016

Hi allemaal!

De outfit shoot van vandaag is iets meer urban dan jullie van mij gewend zijn. En dan eigenlijk vooral de achtergrond! Ik vind deze oude auto zoooo gaaf, en dan met het mooie in oude stijl gerenoveerde huis erachter… Ik hou ervan! De outfit zelf is op een bepaalde manier ook wel urban, maar ook wel alsnog heel klassiek, kleurrijk en ‘Sonja’ denk ik. Ik mocht een aantal haarbandjes en een tulband uitzoeken bij Brothers & Sisters. Deze groene kleur leek me meteen superleuk, omdat hij perfect matched bij mijn nieuwe jas. Ik draag deze jas de laatste tijd superveel, en meestal ook met deze sjaal. Ik hou echt van hoe deze kleuren groen bij elkaar staan! Verder is de outfit vrij simpel; een zwarte high waisted skinny jeans met iets opgerolde pijpen en mijn favoriete zwarte brogues met hak. Maar dat vond ik eigenlijk juist wel leuk bij het tulband mutsje staan. Wat vinden jullie van deze combi? :-)

Retro Sonja Fashion Blog Outfit Urban Turban Outfit

Retro Sonja Fashion Blog Outfit Urban Turban Outfit

Retro Sonja Fashion Blog Outfit Urban Turban Outfit

Retro Sonja Fashion Blog Outfit Urban Turban Outfit

Retro Sonja Fashion Blog Outfit Urban Turban Outfit

Retro Sonja Fashion Blog Outfit Urban Turban Outfit

Retro Sonja Fashion Blog Outfit Urban Turban Outfit

Retro Sonja Fashion Blog Outfit Urban Turban Outfit

Foto’s door Suzanne Brummel

Wat ik droeg

Tulband muts – Brothers & Sisters * (hier verkrijgbaar)
Mosgroene jas – Who’s That Girl *
Top – Wow To Go *
High waisted jeans – Levi’s
Tas – Kringloop
Schoenen – Van Haren

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog


Items met een * heb ik gratis ontvangen.

7 comments on “Outfit | Urban Turban”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

  29/11/16

  leuke outfit!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  29/11/16

  Loving it!! Especially the colours mix.

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Soren

  29/11/16

  In de jaren 1980 was er op tros een tv programma genaamd wrak van de week en die auto had er zeker ingepast XD.
  Tja die tulband is een kwestie van smaak. Niet mijn smaak maar wie ben ik?
  Rest van outfit vind ik wel leuk (geen last van koude voetjes met je enkels zo bloot in dit veel te vroege winterweer?) al vind ik persoonlijk dat je beter staat met net heel felle kleuren ipv bruintinten, al zal ook dat weer kwestie van smaak zijn;)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  01/12/16

  Haha, wat grappig! Dat programma kende ik niet, maar ik geloof zo dat deze outfit er goed in gepast zou hebben, haha! En dankjewel voor je eerlijke reactie! Waarschijnlijk inderdaad een kwestie van smaak. Ik vind de tulband wel heel leuk voor een keertje, maar ik kan me ook goed voorstellen dat het helemaal niet je ding is. Deze outfit is trouwens van een iets minder koude dag waarop het dus prima was met koude enkels :-) Vandaar!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  01/12/16

  Weer prachtige foto’s en een leuke outfit! Je tas is geweldig, steekt lekker af bij de rest van de outfit:)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  02/12/16

  Dankjewel Laura, leuk om te horen! En ik hou inderdaad wel van dat contrast tussen kleuren :D

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  07/12/16

  This is something new trend that was achieved with your fashion…looking so pretty and especially the bag is inspiring a lot…nice collection….

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT