Outfit | Classy Meets Casual | Retro Sonja
mei 9, 2016

Hee hee!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; ik ben bést wel een beetje verslaafd aan deze rode broek. Ik draag hem de afgelopen anderhalve week echt ongeveer continue! Behalve op de super warme dagen afgelopen weekend dan! Wauw, het weer was echt geweldig! Gisteren had ik samen met mijn vriend zo’n mega relax dag. We stonden laat op, aten zelfgemaakte croissantjes als ontbijt, hebben toen tot een uur of 6 gerelaxed op ons balkon, zijn toen naar het park gegaan, omdat de zon wegging van het balkon, en deden nog even boodschappen, om daarna samen gezellig te barbecuen, en ik eindigde de dag met een heerlijk bad. Ik hou echt van die 100% relax dagen waar je niks hoeft, en gewoon maar doet waar je zin in hebt! Maar dat heeft iedereen wel denk ik, haha! Hebben jullie een fijn weekend gehad? :-)

Maargoed, terug naar de outfit! Ik ontving deze Keds, en ik ben er zó blij mee! Ik had ze al meer dan een jaar in mijn hoofd, maar ik twijfelde te veel. Het zijn sneakers, en zoals jullie wellicht weten draag ik die nooit. Dus ik was een beetje bang dat ik het idee ervan vooral leuk zou vinden, maar ze uiteindelijk niet zou dragen. Maar voor sneakers zijn ze heel elegant en klassiek! Het is eigenlijk het perfecte ‘classy meets casual‘ paar dat er is! En dat is gelijk ook wat ik leuk vind aan deze outfit; hij is best wel chique en klassiek, maar tegelijk heeft het ook wel een relaxte vibe. Ik kan niet wachten om ze te dragen tijdens onze vakantie in Santorini eind augustus! En wat vinden jullie van deze geweldige achtergrond?! Ik ben zo verliefd op het dromerige effect van de bloesemboom in combinatie met het tegenlicht! :D Dus, wat vinden jullie van deze outfit, en mijn nieuwe schoenen?

Spring Outfit Dreamy Backlight Photography Amsterdam Fashion Blogger

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

White Lace Keds

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

White Lace Keds

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

White Lace Keds

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

Spring Outfit Amsterdam Fashion Blogger Retro Red Pants, Keds, White Blouse, Blossom Tree

Foto’s door mijn vriend

Wat ik droeg

Oorbellen – House of Lou *
Blouse – Zara
Rode broek – Loavies *
Keds – Omoda via StyleLounge *

Shop deze post

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

Items met een * heb ik gratis ontvangen.
Deze post bevat affliate links.

9 comments on “Outfit | Classy Meets Casual”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Felicia

  09/05/16

  Love deze hele outfit! De blouse van Zara is zeker van een oude collectie?

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  09/05/16

  Dankjewel! :D De blouse heb ik inderdaad van de zomer in de sale gekocht, dus ik ben bang dat die niet meer te krijgen is.

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  09/05/16

  This is magnificent! Your blouse is to die for! Is it currently on sale or is it an old piece? ?

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  09/05/16

  Thanks Jelena! I got it on sale last summer, so I’m afraid it’s not available anymore!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  10/05/16

  Die schoentjes had ik nooit bij je verwacht, maar het staat helemaal super in deze outfit! Maakt het iets meer casual, maar je blijft bij je mooie stijltje. Echt leuk!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  10/05/16

  Amaizing photos and outfit <3

  http://wear-owska.blogspot.com/

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Linde

  10/05/16

  Cute! Dirty Dancing schoentjes! Staat je helemaal niet gek hoor :) En wat geweldig dat je naar Santorini gaat, dat staat echt heel hoog op mijn lijstje. Een vriendin van mij was daar op huwelijksreis en de foto’s waren zó mooi!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  11/05/16

  Dankjewel Linde! Jaaa, ik zag zoveel mooie foto’s steeds voorbijkomen van een Grieks eiland, en dat bleek dus Santorini te zijn. En dus heb ik vriendlief even overtuigd dat we daarheen op vakantie moesten dit jaar, haha!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  10/05/16

  Prachtige foto’s en outfit! Heel mooi inderdaad die achtergrond! -x-

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT