Talking Style With... Mary Josie! | Retro Sonja
maart 5, 2016

Hee allemaal!

In de serie ‘Talking Style’ interview ik elke zaterdag een medeblogger over haar stijl, en vraag ik haar o.a. naar tips voor leuke winkels, en hoe je je eigen stijl kan vinden. Dit keer vertelt Josie van Mary Josie ons alles over haar stijl, en vertelt ze waar ze haar inspiratie vandaan haalt! Tijd dus om haar en haar stijl beter te leren kennen!

Talking Style With... Mary Josie Blog

1. Hoe zou je je stijl omschrijven?

Heel eenvoudig zonder dat het saai wordt. Ik draag graag zwart, en simpele items. Hoewel ik van edgy en stoere items houd, hou ik het toch ook graag vrouwelijk. Zo combineer ik bijvoorbeeld een stoere boyfriend jeans graag met een mooi kanten topje. Dan nog even kijken of ik de outfit met hakken of sneakers ga dragen. Haar en make-up is ook belangrijk voor mij.

2. Wat kunnen bezoekers verwachten als ze op jouw blog komen?

Heel veel outfits, persoonlijke updates en eigenlijk vooral wat mij wekelijks bezig houdt. Ik deel zo veel mogelijk gedachtes met mijn lezers. Ik zie mijn blog wel als een soort stijldagboek; ik deel mijn ootd’s, wishlists en eigenlijk alles wat ik op dat moment interessant vind op gebied van fashion en beauty. Maar ook als ik op vakantie ga of iets anders leuks ga doen, deel ik foto’s en verhalen. :-)

3. Wat staat er bovenaan je wishlist?

Een mooie kleine zwarte tas die ik dagelijks kan gebruiken. Eentje van Yves Saint Laurent, s’il vous plaît.

Talking Style With... Mary Josie Blog

Talking Style With... Mary Josie Blog

4. Wat is je favoriete ‘go-to’ outfit?

Waarschijnlijk een nette pantalon met een mooie trui of top erboven. Daar draag ik dan hakken bij en een langere coat of leren jasje.

5. Wie is je grootste (mode) inspiratie/voorbeeld?

Sorry, I have to say it: The Jenners. Ik haal veel inspiratie uit de kledingstijl van Kylie & Kendall. Daarnaast hou ik ook van de stijl van Pharrel Williams, Tyler The Creator en modeblogger Fanny Lyckman.

6. Welk item in je kledingkast is je absolute favoriet?

Oef, lastig! Ik ben op dit moment erg verliefd met mijn leren tas van Gianni Chiarinni. Alles past er in en ik draag hem eigenlijk iedere dag.

Talking Style With... Mary Josie Blog

Talking Style With... Mary Josie Blog

7. Weet je nog kleinere of onbekendere merken die wij allemaal zouden moeten kennen?

Yesss! Ik vind Lovers And Drifters Club erg cool. Daar zou ik zeker wel wat items van willen scoren, wel eerst even sparen. :-)

8. Wat is je favoriete trend op dit moment?

Patches! Hoewel ik zelf (nog) geen items heb met patches erop, heb ik wel al een paar toffe patches klaar liggen om gestreken te worden. Dit wordt een tof DIY projectje binnenkort.

9. Heb je nog tips voor mensen die op zoek zijn naar hun eigen stijl?

Experimenteer en durf! Probeer zoveel mogelijke verschillende trends, kleuren, patronen en stijlen uit. Ik heb door de jaren heen veel verschillende dingen geprobeerd waardoor ik nu goed weet wat ik moet scoren en moet ontwijken. Zo draag ik nu bijvoorbeeld weinig felle kleuren, omdat ik er gewoon persoonlijk niet van hou bij mezelf. Simpele en sterkte items zijn meer mijn ding.

Talking Style With... Mary Josie Blog

Wat vinden jullie van de stijl van Josie? Je kan haar blog bekijken op www.maryjosie.com!

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

3 comments on “Talking Style With… Mary Josie!”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

  05/03/16

  Ik vind haar stijl heel gaaf! Rustig en daardoor juist heel stoer ! ♥

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  05/03/16

  Ja, zeker! Staat haar ook heel goed! :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  05/03/16

  Altijd de leukste outfits heeft ze :)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT