Colorful Outfit with Glitter @ MBFWA - Retro Sonja Fashion
januari 20, 2016

Hee hee!

Hier is dan mijn tweede (en laatste) outfit van FashionWeek Amsterdam! Voor mijn tweede dag op fashion week had ik op de een of andere manier heel veel zin om wat glitter en kleur te dragen. Het was die dag heel koud, dus ging ik voor deze glitterige top met mini col, en droeg ik daar nog een andere top met lange mouwen onder. Om nog meer kleur erin te brengen, besloot ik de top te combineren met deze kokerrok met roosjesprint. En om de outfit af te maken, deed ik nog mijn baret op, en trok ik mijn all time favorite schoenen aan! Het is best grappig, want ik ben nu zo gewend aan het dragen van baretten dat ik soms vergeet dat het eigenlijk niet iets is dat je vaak ziet. Dus als mensen op straat spontaan Franse teksten naar me beginnen te roepen, vraag ik me altijd in eerste instantie af waarom… Totdat ik me herinner dat ik een baret op heb, haha! Dit gebeurde dus ook op het metrostation toen ik onderweg was naar fashion week. Deze jongens riepen geloof ik hoe ze heetten in het Frans. Ik hoorde iets van:”Bonjour! Je m’apelle…”, en dat herhaalden ze ook meerdere keren, haha! Ja ja, de avonturen die ik meemaak met die baretten ;-) Maar anyway, wat vinden jullie van deze kleurrijke fashion week outfit? :D

Fashion Blogger Retri Colorful Outfit with Beret

Fashion Blogger Retri Colorful Outfit with Beret

Fashion Blogger Retri Colorful Outfit with Beret

Fashion Blogger Retri Colorful Outfit with Beret

Fashion Blogger Retri Colorful Outfit with Beret

Fashion Blogger Retri Colorful Outfit with Beret

Fashion Blogger Retri Colorful Outfit with Beret

Fashion Blogger Retri Colorful Outfit with Beret

Foto’s door Joy Bomer

Wat ik droeg

Baret – Uit Paris
Oorbellen – SIX
Top – Forever 21 *
Riem – Primark
Rok – Mango
Panty – HEMA
Schoenen – Van Haren

Shop deze post

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

Items met een * heb ik gratis ontvangen.
Deze post bevat affliate links.

6 comments on “Outfit | Glittery & Colorful @ MFWA”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Karen

  20/01/16

  This look is divine. It’s a real ‘Sonja look’ and I adore the way each piece fits together with the others. Kx

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  20/01/16

  Weer zo mooi! Die top is echt heerlijk, hoop dat ik je volgende fashion week even zie!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  20/01/16

  I love this outfit! I always have a hard time placing a beret on my head (ridiculous I know) I for some reason can’t ever get it to look the way yours does. You look adorable!!!

  xx Belle

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  21/01/16

  Wat een prachtige top, weer een hele mooie outfit!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  21/01/16

  Dankjewel Mariska! :D

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  04/02/16

  […] to the outfits: Outfit 6 | Outfit 7 | Outfit 8 | Outfit […]

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT