WIN met de Vintage Mode Challenge - Geef je nu op! | Retro Sonja
oktober 20, 2015

Hi allemaal!

Sinds zo’n twee jaar geleden ga ik elk half jaar naar de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht. Elke keer kom ik weer thuis met mooie vintage vondsten. Én heel veel LPs, want de VerzamelaarsJaarbeurs wordt samen gehouden met een enorme platenbeurs! Tijdens mijn laatste bezoek aan de beurs mocht ik een challenge doen, waarbij ik binnen een budget twee vintage outfits ging samenstellen. Dit was superleuk om te doen! Voor deze editie hebben we besloten om de challenge groter te maken. En dit betekent dat drie van jullie de challenge mogen gaan doen! En de outfit na afloop mogen houden! Hoe leuk?! Plus, als je meedoet is er ook nog een hele mooie prijs te winnen! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
Zijbalk banner 1
Vintage Mode Challenge VerzamelaarsJaarbeurs x Retro Sonja

Als je één van de drie gelukkigen bent, dan krijg je €75 mee om een vintage outfit mee samen te stellen op de beurs, op zaterdag 21 november. Ook mogen jullie alledrie nog iemand meenemen. Als de outfits klaar zijn, kunnen bezoekers van de beurs ter plekke stemmen op hun favoriete outfit. Maar ook online zal gestemd gaan worden! Alle deelnemers mogen sowieso hun eigen samengestelde outfit houden. En de winnaar wint daarnaast nog een vrij te besteden bedrag van €200!

Aanmelden?

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 7 november aan, met een korte motivatie (paar zinnen) en een foto waarin jouw liefde voor vintage naar voren komt, via challenge@retrosonja.com.

2015-04-14-Verzamelaars-Jaarbeurs-Utrecht-Vintage-Fair-Beurs-Record-Platenbeurs-Challenge-7

Info over de beurs

Waar?
Jaarbeurs Utrecht

Wanneer?
21 november (zaterdag) van 9:00-17:00 uur (dag van de challenge!)
22 november (zondag) van 10:00-17:00 uur

Wat?
Ruim 2000 stands met alles wat er maar te verzamelen valt. Waaronder dus vintage kleding en accessoires, antiek, retro meubels en LPs!

Tip!
1) Breng contant geld mee! Je kan bij de kraampjes niet pinnen. De jaarbeurs heeft wel een pinautomaat, maar daar staat een lange rij.
2) In de voorverkoop krijg je €1,50 korting op je kaartje!

Geven jullie je op? Of kom je gewoon gezellig even langs op de beurs? Dat lijkt me superleuk!
Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

7 comments on “WIN met de Vintage Mode Challenge – Geef je nu op!”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Iris

  20/10/15

  Aah, dit klinkt echt geweldig! Nog even wachten op mijn rooster, hopelijk komt die op tijd binnen. Andere vraag: hoelaat begint de challenge? Aangezien ik in het Noorden woon kan ik 9 uur niet halen met het ov.

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  20/10/15

  Hi Iris, dankjewel voor je enthousiaste reactie! De challenge zal om 10 uur gaan beginnen. Zou je dat wel kunnen redden? :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Iris

  20/10/15

  Leuk! Nu alleen nog hopen dat ik niet word ingepland. ;)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  20/10/15

  Oh ja dit lijkt me zo leuk! Ik stuur je vanmiddag gelijk een mail. Zag trouwens je mail over de maten in mijn spam. Wat vervelend. Stuur je de maten ook nogmaals toe. Xx

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  20/10/15

  Superleuk! Vorig jaar heb ik via je blog ook kaarten gewonnen hiervoor. Ik ben er toen samen met mijn moeder heen geweest en het was heel erg leuk:) Ik wil graag meedoen, even kijken of het gaat lukken qua planning. Deze post gaat in ieder geval in mijn favorietenlijst

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  20/10/15

  Ik hoop heel erg dat ik kan, maar ik heb helaas nog geen data beschikbaar van mijn danswedstrijden dat weekend. Ik ga heel hard duimen en join voor de 7e als ik de 21e kan. :) Liefs, Rowan

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Felicia

  21/10/15

  Aah wat super leuk!! Ik heb vorig jaar toegangskaartjes gewonnen en het was hartstikke leuk. Helaas kan ik niet op zaterdag maar ben wel benieuwd hoe andere lezeressen het er van af brengen :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT