My 3 Favorite Fashion Bloggers - Retro Sonja Fashion Blog
september 8, 2015

Hee hee!

Na het delen van mijn favoriete Instagrammers en favoriete Lookbookers, deel ik dit keer mijn favoriete bloggers! Zo’n 90% van de blogs die ik volg zijn fashion blogs. Ik vind het gewoon het allerleukste om outfit inspiratie te zien en mooie foto’s. Daarnaast volg ik ook nog wat food blogs en wat meer algemene lifestyle blogs. Maar mijn drie favoriete zijn toch wel echt fashion blogs. Alledrie hebben ze een andere stijl, maar allemaal hebben ze iets dat mij heel erg inspireert. En misschien inspireren ze jou ook wel! Dus hier zijn mijn 3 favoriete bloggers! Wat zijn jouw favoriete blogs? Ik ben heel benieuwd!

Queen of Jetlags

Mega origineel, want ik deelde haar ook al in mijn favoriete Instagrammers post. Maar ze is ook een van mijn favoriete bloggers! Volgens mij begon ik haar al vrij vroeg in haar carrière te volgen. Het was heel leuk om haar zo te zien groeien. Wat ik vooral zo leuk vind aan haar blog, is de geweldige fotografie! Door haar blog hoop ik ooit de 85mm f/1.4 lens te bezitten. Verder heeft ze een hele toffe stijl. Ze probeert regelmatig nieuwe en originele combinaties, en dat vind ik heel inspirerend om te zien. Ook deelt ze af en toe blogger tips. En aangezien ze heel succesvol is als blogger, zijn deze heel fijn om te lezen!

Style Scrapbook

Andy van Style Scrapbook heeft ook een hele toffe stijl. En weer ben ik vooral verliefd op haar fotografie! Haar foto’s zijn altijd geweldig. Maar eens in de zoveel tijd pakt ze uit met een soort editorial stijl shoot. En elke keer is het weer te gek! Ook gebruikt ze hele interessante en toffe hoeken om haar foto’s uit te schieten. Dus haar blog vind ik ook heel inspirerend!

Wish Wish Wish

Ik ben echt gek op haar retro meets moderne stijl! En ze is heel goed in het neerzetten van een bepaalde sfeer in haar outfit posts. Ze gebruikt de leukste props, en ze voegt ook altijd prachtige foto’s toe van de loctaie, tussen de outfit foto’s door. Helemaal leuk!

Wat vinden jullie van deze blogs? En wat zijn jouw favorite blogs?

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

5 comments on “My 3 Favorite Bloggers”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

  08/09/15

  Ben ook fan van Noor inderdaad! Haar fotografie is top :) als ik meer geld verdien huur ik ook een fotograaf in om zulke foto’s te maken!
  X Wilmke

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  08/09/15

  Ik vind ze ook alle drie echt heel leuk!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  09/09/15

  I will definitely check out these blogs! Thank you for your suggestions!! Your blog looks amazing too!! :)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  09/09/15

  Jaa, helemaal gelijk heb je, heerlijke blogs zijn dit! :)

  xx

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  06/10/15

  […] little while ago, I shared my three favorite fashion bloggers with you. This post is still receiving lots of traffic, so I thought it would be fun to make a part […]

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT