Vintage beurs & Platenbeurs - 11 & 12 April 2015
maart 18, 2015

Hi allemaal!

Inmiddels heb ik al een paar keer geschreven over de halfjaarlijkse vintage & platenbeurs in Utrecht. En elke keer krijg ik weer hele leuke reacties van jullie! En voor diegenen heb ik goed nieuws; hij komt er weer aan! Op 11 en 12 april! Zelf ben ik inmiddels drie keer geweest en ik ga deze keer ook weer. En dit keer ga ik zelfs een speciale challenge doen op de beurs! Maar daarover later meer. De beurs is het grootste vintage evenement van Europa en vindt elk half jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. En het is echt énorm! Stands voor zover je kunt kijken, én verder!

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015
….

De Vintage Beurs

Wat ik zo leuk vind aan deze vintage beurs is dat er vintage items uit heel veel verschillende categorieën te vinden zijn. Zo kan je er heel goed slagen voor vintage hoedjes, tassen, sieraden en avondhandschoenen, maar ook voor tinnen vintage reclameposters, paspoppen, typemachines, grammofoonspelers en zelfs meubels! Zelf kom ik altijd vooral thuis met vintage mode items en een hele lading LPs, maar ik vind het wel superleuk om al die mooie vintage posters en meubels te bekijken. Daarnaast kan je op de beurs ook terecht als je iets verzamelt, want de vintage beurs & platenbeurs zijn onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs. Lees snel verder om te ontdekken wat voor challenge ik ga doen op de beurs!
….
Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Fair Challenge

De beurs heeft mij gevraagd of ik een challenge wilde bedenken om uit te voeren op de beurs. Dit is de Vintage Fair Challenge geworden. Dit houdt in dat ik voor een budget van €150 van 2 LBD’s een leuke vintage stijl outfit moet maken met hoedjes, schoenen, accessoires en alles wat ik op de vintage beurs kan vinden. Het moeten dus 2 outfits worden. Op zaterdag 11 april ga ik de challenge doen en op die dag zal ik ook verslag doen op de Facebook pagina van de beurs. Dus mochten jullie het leuk vinden om dat te volgen, dan kunnen jullie die pagina liken! Daarnaast ga ik alles ook bijhouden op mijn eigen Instagram account en Twitter.

Na de beurs maak ik een post waarin ik vertel hoe de challenge verlopen is en waarin ik natuurlijk het eindresultaat ga laten zien. In die post kan je ook stemmen op je favoriete outfit en daarmee maak je dan kans op een item uit die outfit! Hoe leuk?!

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015
….

Waar, wat & wanneer?

Waar? Jaarbeurs in Utrecht
Wanneer? zaterdag 11 april van 9:00-17:00 uur
zondag 12 april van 10:00-17:00 uur
Wat? Een vintage beurs met ruim 2000 stands verspreid over 5 hallen met vintage mode items als hoedjes, tassen, koffers en accessoires, retro meubels en woonaccessoires, platenspelers, LPs en nog veel meer!

Daarnaast zijn er extra activiteiten en tentoonstellingen, zoals een parade van antieke kinderwagens.

Kaarten In de voorverkoop €11,50 p.p. voor één van de twee dagen of €20,50 voor beide dagen.
Aan de kassa €13 p.p. voor één van de twee dagen of €22 voor beide dagen.
Tip! Neem contant geld mee! Je kan bij de stands op de beurs alleen met contant geld betalen. Er is wel een pinautomaat in de Jaarbeurs, maar daar staat een lange rij.

….
Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

Vintage Beurs en platenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 11 en 12 april 2015

 

Winactie

Maar dat is nog niet alles, want ik mag deze editie ook weer 5×2 dagkaarten weggeven voor de beurs! Daarmee kan je op één van de twee dagen (11 of 12 april) de beurs op. Dus, mocht het je na dit hele verhaal leuk lijken om ook een kijkje te nemen op deze vintage beurs, doe dan vooral mee!

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Volg mij via Bloglovin’ (of via een ander kanaal, als je geen Bloglovin’ hebt)
 2. Laat een reactie achter op dit artikel waarin je aangeeft waar jij naar op zoek zou gaan op de beurs.

Optioneel: Om extra kans te maken, kan je mij nog via andere kanalen volgen. Ik ben te volgen op Instagram (@RetroSonja), Twitter, Pinterest, Facebook en YouTube. Voor elk kanaal waar je me volgt krijg je één extra kans.

Ik ben heel benieuwd wie van jullie ik daar misschien wel ga tegenkomen! En wat vinden jullie van de challenge?

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

Dit is een gesponsord artikel. Dit verandert echter niets aan mijn mening!

17 comments on “Tip | Vintage & Platenbeurs – 11 & 12 April”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Felicia

  18/03/15

  Oh dit zou ik zo leuk vinden! Ik ga voor een mooie hoed en hopelijk een tas :D en hopelijk een mooie rok :) Ik ben heel erg verliefd op de brede Vanilia rokken en watertand weg bij topvintage.nl maar mijn budget laat dat nog niet toe :)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  18/03/15

  Leuk dat je meedoet! Een mooie hoed en tas gaat je zeker lukken om te vinden! :D

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  18/03/15

  Oh wat leuk! Ik ben er nog nooit geweest helaas maar wil heel graag gaan deze keer. Zoals mijn blog naam al zegt ben ik dol op vintage, en ga ik denk ik op zoek naar een perfect stoeltje voor aan mijn bureau, een mooie leren tas en als het mee zit een jas!

  Ik ben heel benieuwd hoe je challenge verloopt. Misschien zie ik je daar ;)

  Liefs Marlijn

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  18/03/15

  Leuk dat je meedoet! De items die je noemt zou je er zeker moeten kunnen scoren! :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Martje

  18/03/15

  Leuke winactie! Ik volg je op Bloglovin en ik volgde je ook al op Twitter :). Mijn vriend en ik willen binnenkort gaan samenwonen en we houden allebei van LP’s en van die oude reclamebordjes, het lijkt me dus super leuk om hier rond te snuffelen voor leuke spulletjes voor in ons appartementje :)

  Liefs!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  18/03/15

  Wat leuk dat jullie willen gaan samenwonen! Inderdaad de plek om leuke vintage spulletjes voor jullie interieur te vinden!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Martje

  18/03/15

  Oh, sorry vergeten te vermelden. Ik volgde je ook al op Instagram en ben je nu ook gaan volgen op Facebook & Youtube!
  xxx

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  18/03/15

  Ohhh heel tof! Ik zat al te kijken naar de prijs en de datum met mijn agenda in de hand. Tof dat je kaartjes weg mag geven, ik doe graag mee! Ik zou zelf gaan kijken naar wat fijne platen (en misschien ook een ‘nieuwe’ platenspeler, we hebben er al één maar daar doet één boxje het niet meer zo goed van), maar ik zou ook mijn vriendin meenemen. Zij zou gaan voor allerlei leuke vintage jurken, ze houdt heel erg van de jaren ’50 stijl! :)

  ♥♥♥

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  18/03/15

  Heel leuk dat je meedoet! Platen ga je héél goed voor slagen en een platenspeler moet je ook wel kunnen vinden denk ik! :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  18/03/15

  Nice shots!

  http://fridaynightstyle.com/

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  19/03/15

  heel erg leuk en echt iets voor jou!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  19/03/15

  Thank U :))
  http://www.francescagori.com/en_US/premiere-danse/

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  31/03/15

  Geweldig! Ik ga het nog eens proberen :)

  Ik ga op zoek naar allerlei retro huishoudelijke artikelen en naar een mooie wollen baret. Hopelijk zijn er ook veel vintage/retro kledingstukken te vinden!

  xx

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  01/04/15

  Dat lijkt me zooo leuk! Vorige keer kon ik helaas niet dus zou er heel graag bij zijn. Superleuk je challenge trouwens, ben heel benieuwd naar je outfits en je verslag. Alvast veel plezier! Liefs, Rowan

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  01/04/15

  Oh dan moet ik niet vergeten aan te geven waar ik naar zou zoeken.. Ik heb nét een weekje een platenspeler en zou dus op zoek gaan naar platen van mijn favoriete jazz zangeressen. En natuurlijk vintage jurkjes en accessoires. :) Liefs

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Loretta

  07/04/15

  Lijkt mij heel leuk om een keer rond te neuzen! Ben al een tijdje verliefd op de vintage stijl, vooral op de jurken!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  14/04/15

  […] saturday, I went to the International Collectors Fair to do the Vintage Fair Challenge I told you about. I had to style two black dresses with items from the fair, on a €150 budget. I had been to the […]

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT