Van 1967 Naar Nu | Koningsdag Special met de NOS | Retro Sonja
April 27, 2017

This post is only available in Dutch, because it’s about a Dutch spoken video.

Fijne Koningsdag allemaal!!

Een paar weken terug werd ik benaderd door de NOS of ik mee wilde werken aan een Koningsdag special ter ere van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander. Welkom trouwens als je via die special mijn blog hebt gevonden! :D Een special waarin over verschillende onderwerpen video’s zouden worden opgenomen over hoe dat onderwerp verandert is van 1967 (het geboortejaar van de Koning), tot nu. Ze vroegen mij voor het onderwerp mode. En natúúrlijk wilde ik daaraan meewerken!! Een paar dagen later stonden er dus twee cameramannen van de NOS voor mijn deur om dit gezellig voor mijn kledingkast op te nemen. Superleuk om te doen! De andere onderwerpen gaan over muziek, vakantie, speelgoed, koken en communicatie, met onder andere Domien Verschuuren, Winfried Baijens en Floortje Dessing! En ik mag gewoon in dat rijtje staan met een video over mode! Kun je het geloven?! Ik ook niet helemaal. Maar hieronder zie je in elk geval het resultaat!

Koning Willem-Alexander 50 Jaar NOS special mode 1967

thumb1
Klik op bovenstaande foto om de video te bekijken. Het lukte me niet om ‘m te embedden in deze post.

Als aanvulling op de video; de bohemian stijl waar ik het over heb is natuurlijk geïnspireerd op de hippie-stijl, en komt dus oorspronkelijk uit de jaren ’60 en ’70. Eind jaren ’80 / begin jaren ’90 kwam dit weer terug in een hippie-chic stijl, en daar verwijs ik in de video naar.

De andere video’s over de andere onderwerpen kan je hier zien. Ze hebben er echt een leuk hoekje van de site van gemaakt.

Wat vinden jullie van de video? :D

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion BlogInstagram: @RetroSonja

1 comment on “Van 1967 Naar Nu | Koningsdag Special met de NOS”
    Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

    Wednesday May 10th, 2017

    I like your fashion style, it’s both classic and modern. Hope that you will participate in a King’s special. This topic looks interesting.
    http://driving-directionsmaps.com/

    Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT