HEMA Long Lasting Nail Polish Nieuwe Formule | Retro Sonja
January 18, 2017

Hee hee!

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel van mij weten, ben ik helemaal verslaafd aan knalrode nagellak. Ik vind een pop of red eigenlijk elke outfit afmaken, dus daarom is er altijd een likje rode nagellak op mijn nagels, en een rode lippenstift op mijn lippen, te vinden in mijn outfit posts. Omdat ik enkel dierproefvrije producten gebruik, en liever ook niet teveel geld uitgeef aan beautyproducten, gebruik ik al jaren trouw de knalrode kleur van HEMA. Deze nagellak kost maar €2,50 per stuk, is dierproefvrij, en is bovendien ook nog eens de perfecte kleur rood. Ik was altijd al te spreken over de kwaliteit van de nagellak, maar nu heeft HEMA een nieuwe verbeterde formule long lasting nagellakjes in wel 100 verschillende kleuren. Je begrijpt, toen ik de kans kreeg deze te testen voor mijn blog was ik gelijk enthousiast! Ik kreeg een giftcard waarmee ik een aantal kleuren nagellak, een base coat en een top coat kon halen. En doordat er toevallig net een aanbieding met de nagellak was, kon ik er ook nog een nagelriemolie bij halen. Top! In deze blog post deel ik de kleurtjes die ik kocht, de swatches daarvan op mijn nagels, en deel ik een gifje waarop je kan zien hoe de nagellak er op achtereenvolgende dagen uitzag op mij nagels. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Hema Long Lasting Nail Polish Nieuwe Formule
V.l.n.r. Basecoat Ridge Filler – Longwear Topcoat – Nagelriemolie – 102 Tender Rose – 219 Wicked Wine – 302 Sunny Flowers – 326 Humble Tree – 212 Sassy Scarlet

De basecoat ridge filler is een basecoat die oneffenheden in je nagels opvult, waardoor je nagellak mooier egaal op je nagels blijft zitten. Omdat ik de rode kleur 212 altijd al droeg, kon deze in de nieuwe formule natuurlijk niet ontbreken in mijn mandje. Verder besloot ik voor een aantal mooie kleuren te gaan die lekker verschillend zijn van elkaar. De kleur 326 humble tree heeft op je nagels echt zo’n mooie glanzende groene beetle kleur. Ik ben er verliefd op! Met 100 kleuren was het erg lastig om maar 5 kleurtjes te kiezen, want ik vond eigenlijk alle kleuren mooi! Van heel veel kleuren zijn er ook verschillende tinten. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een specifieke kleur nagellak, dan denk ik dat de kans heel groot is dat je bij Hema gaat slagen!

Zelf draag ik normaal natuurlijk eigenlijk altijd knalrood, maar de andere kleurtjes die ik heb meegenomen ga ik vanaf nu zeker ook dragen! Van alle kleuren vond ik de dekking super goed. De paarsige kleur 219 en de rode 212 dekten allebei eigenlijk ook al in 1 laag, maar ik breng eigenlijk altijd 2 lagen nagellak aan, omdat ik de kleur dan net wat mooier en voller vindt. En zo blijft de nagellak natuurlijk ook weer langer mooi zitten!

Hema Long Lasting Nail Polish Nieuwe Formule

Omdat ik de rode kleur altijd al draag, heb ik deze kleur dan ook als eerste op mijn nagels getest. Ik heb eerst de ridge filler base coat aangebracht, toen twee laagjes van de kleur 212, en vervolgens de longwear top coat. En ik moet zeggen dat de nagellak op deze manier inderdaad heel mooi bleef zitten!

Hema Long Lasting Nail Polish Nieuwe Formule

De HEMA long lasting nagellakjes in de verbeterde formule zijn nu in alle HEMA filialen en online te krijgen, in maar liefst 100 kleuren, voor €2,50 per flesje!

Wisten jullie al dat de HEMA long lasting nagellak een nieuwe formule heeft? En wat is jouw favoriete kleur?

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog


Dit artikel is gesponsord door HEMA.

4 comments on “HEMA Long Lasting Nail Polish Nieuwe Formule”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Britt

  Wednesday January 18th, 2017

  Wat een leuke kleurtjes, ik houd van nagellak dus ik ga hier snel naar kijken!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Wednesday January 18th, 2017

  Ik vind die nagellakjes heel fijn. Ik heb ook een mooi lichtpaars kleurtje ervan!

  Liefs Sabine
  http://www.sofarsosabine.com

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday January 19th, 2017

  Oeh, mooie kleurtjes heb je gekozen! Ziet er goed uit! :)

  xx Alex

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday January 19th, 2017

  Ben altijd al fan geweest van de Hema lakjes! Die rode is erg mooi :)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT