Video | Summer Tag (Vakantieplannen, ijsjes & musthaves!)
July 21, 2016

This post is only available in Dutch.

Hee hee!

In de video van vandaag beantwoord ik een aantal vragen over de zomer voor jullie! Ik heb een aantal verschillende ‘summer tags’ online gevonden, zoals die van Serena van Beautylab. En van die tags heb ik een beetje een combinatie gemaakt, en ook zelf een paar vragen bedacht die mij leuk leken om te beantwoorden. Zo vertel ik over mijn vakantieplannen, mijn favoriete ijsjes, en mijn absolute zomer musthaves! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Gaan jullie nog op vakantie dit jaar? En mis ik nog dingen die jij echt zomer musthaves vindt? Summer Tag Video Retro Sonja


Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog


1 comment on “Video | Summer Tag (Vakantieplannen, ijsjes & musthaves!)”
    Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

    Thursday March 9th, 2017

    Thanks for incodruting a little rationality into this debate.

    Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT