Video | Closet Confidential Tag (Dutch) | Retro Sonja
February 11, 2016

This post is available in Dutch only.

Hee hee!

Mijn laatste video is alweer veel te lang geleden! Het was een Kerst lookbook, dus dan weet je het wel, haha! Wel vind ik het echt superleuk om te doen, dus ik ben echt van plan om weer vaker video’s te gaan uploaden! Vandaag heb ik een video met de Closet Confidential Tag voor jullie. Dit is een tag met allemaal vragen over je kledingkast, zoals je 3 favoriete items op het moment, je grootste miskoop, je oudste item, etc. Deze tag zag ik het eerst op het kanaal van Lana. Ik vond het hele leuke vragen, en het leek me ook wel een leuke manier om jullie een kijkje in mijn kledingkast te geven. Dus heb ik ‘m ook opgenomen! Later zag ik de tag ook nog op Trendgloss. Lana en Claire hadden een aantal dezelfde vragen, maar een aantal verschilden ook. Dus heb ik de vragen van allebei hun video’s gecombineerd in mijn video. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!thumb

Voor mijn volgende video lijkt het me leuk om een How To Style op te nemen van een bepaald item of een bepaalde trend. Dus als je verzoekjes hebt van een item of trend waar je zoveel mogelijk verschillende outfits mee wil zien ter inspiratie, laat het dan zeker weten! :D

Ennnn, als je wil abonneren op mijn kanaal lijkt dat me superleuk! Nog maar een paar en dan ben ik bij de 300! :D

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

2 comments on “Video | Closet Confidential Tag (Dutch)”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Linde

  Thursday February 11th, 2016

  Hele leuke video!! Lekker veel vragen en je hebt ook echt de tijd genomen bij iedere vraag :) Dat die rode tas maar 4 euro was… geweldig! X

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Friday February 12th, 2016

  Wat een prachtige kledingkast heb jij, daar mag menig vrouw best een beetje jaloers op zijn (op je smaak dan he;))

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT