How I Style | Striped Tops (Video) | Retro Sonja
February 25, 2016

Hello dears!

For my first ‘How I Style’ video, I thought it would be fun to show you how I like to wear striped tops! You can wear striped tops in a ton of ways; from simple casual, to super chic! But that’s actually just why I liked the idea of doing striped tops for my first ‘How I Style’ video. Extra ideas on how to wear striped tops are always welcome, right?! So, if you have any additional ideas, I would love to hear them as well! And which of my ways is your favorite? By the way, the intro, outro and voice over of the video are in Dutch, but you can still check the outfits of course! Maybe turn off the audio and listen to your own music, or listen to my funny language ;-) I hope you like it! How I Style Striped Tops

Love,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

3 comments on “How I Style | Striped Tops (Video)”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

  Thursday February 25th, 2016

  Leuk ik ben fan! Ik vind vooral de outfit met de top als mouwtjes onder een jurkje erg leuk en ook degene met de stipjes kokerrok waar kocht je die?

  Moet er wel bij zeggen dat je geluid bij mij erg zacht is ookal zet ik mijn geluid op volle sterkte.

  xx

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday February 25th, 2016

  Hee! Dankjewel voor je reactie! :D Fijn om te horen dat je het leuk vond! De stipjes kokerrok komt van Primark, maar die heb ik geloof ik wel al weer zo’n 2 jaar. Maar het is wel een model dat ze vaker hebben geloof ik, dus je kan even kijken!

  Goed dat je het zegt van het geluid. Het viel mij ook al op, maar ik heb geen idee waar het door komt. Ik ga de volgende keer extra opletten op de instellingen in de app waarmee ik mijn geluid opneem, en dan is het hopelijk beter :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday February 25th, 2016

  hihi oké dan zal ik zoeken naar een alternatief want daar kom ik nooit ;)

  xx

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT