Whoop, whoop! I got a hoop! | Retro Sonja
December 13, 2015

Hi sweeties!

Like the title of this post already says; whoop whoop, I got a hoop! I’ve been wanting to get this hoop for over half a year I think, but I just kept waiting to order one for some reason. But two weekends ago, they had a discount code at Hoop It Yourself to order a hoop without shipping costs. So I finally did it! And I’m so happy with it!

Hoop for adults - hoepel voor volwassenen

I’m not a sporty person. At all. I’m just really bad at practically all sports, so as a consequence I also don’t really like doing them. But then there was the hoop for adults! Oh wow, it feels like a dream come true! Playing around hooping like you’re still a kid, and at the same time working out and watching a YouTube video. It’s what I do now every morning since about a week. And I’m planning on making this my new habit! I can totally recommend it!

Hoop for adults - hoepel voor volwassenen

So, what do you think of hoops for adults? And do you have one or would you like to have one?

Love,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

9 comments on “Whoop, whoop! I got a hoop!”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

  Sunday December 13th, 2015

  Ik heb echt PRECIES hetzelfde met sport. Ik vind het niet leuk en ik ben er niet goed in. Gebruik je de hoepel veel? Ik weet niet of ik er de ruimte voor zou hebben, ben bang dat ik van alles omstoot.

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Sunday December 13th, 2015

  Haha jee, herkenning! Ik gebruik ‘m tot nu toe bijna elke dag. In de ochtend 10 minuutjes en soms zelfs ‘s avonds of later op de dag nog een keer. Het is echt verslavend, haha! Je kan in het begin wel een beurs gevoel overhouden in je taille, maar dat gaat weer over en dan wen je eraan. De hoepel is 1 meter groot, dus je hebt iets van 2,5 bij 2,5 meter ruimte nodig. Ik heb ook niet heel veel ruimte, maar ik schuif dan een stoel op zij en dan gaat het precies :-) Ik kan het in elk geval aanraden, als je genoeg ruimte hebt inderdaad!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Anouk

  Sunday December 13th, 2015

  Ik heb nu zo’n vier jaar een fitnesshoepel, en ben ook totaaaaal niet sportief. Ik kreeg ook echt een heel beurse zij van het hoepelen, het was 1 grote pijnlijke bloeduitstorting in het begin. Maar dat ging snel over. Pas weer het hoepelen opgepakt en ik word zo enthousiast van wat ik aan filmpjes op YouTube en instagram tegenkom! Zo goed zal ik nooit worden, maar maak wel snel vorderingen. Ik wil eigenlijk ook wel graag een ‘normale’ hoepel..

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Sunday December 13th, 2015

  Aah, wat leuk! Ik heb geen ervaring met een fitness hoepel, maar van de site van Hoop It Yourself heb ik begrepen dat je met deze langer door kan gaan zonder last te krijgen. Heb er zelf ook geen bloeduitstorting van gehad. Wel iets gevoelige plekken, maar dat is eigenlijk alweer over :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Sunday December 13th, 2015

  Jeeeej je hebt er 1 gekocht! Leuk!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Sunday December 13th, 2015

  Jaaaa, eindelijk! Haha! :D

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Sunday December 13th, 2015

  ahh hij is heel leuk mijn huisgenootje heeft er heen maar ik denk dat ie meer op de muur hangt dan dat ze hem gebruikt terwijl die best prijzig was. hopelijk ga jij er iets meer mee doen!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Monday December 14th, 2015

  Wat leuk! Ik heb van Sinterklaas een hoepel gekregen van 1,5 kilo en 100 cm doorsnee. Ik heb me toch een enorme blauwe plek bij mijn heup! Probeer het langzaam op te bouwen en hopelijk heb ik daar straks geen last meer van. Leuk is hoepelen zeker! Keer wat anders dan andere sporten ;)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Monday December 14th, 2015

  Oh, heel leuk cadeau van Sinterklaas! Ik weet niet wat de mijne weegt eigenlijk, maar die is ook 100 cm in doorsnee. Ik heb geen zichtbare blauwe plekken gehad, maar wel dat het heel beurs voelde. Is inmiddels al weer over! Dus het went vrij snel denk ik! :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT