Winnen | 4x Vintage Items! | Retro Sonja
May 21, 2015

This is a give away for my Dutch readers.

Hee allemaal!

Een tijdje geleden deed ik de Vintage Fair Challenge tijdens de Verzamelaars Jaarbeurs. Voor deze challenge moest ik twee outfits stylen met items die ik op de beurs vond. En een aantal van deze items ga ik nu weg geven! In totaal zijn het 4 items die ik aan 4 verschillende winnaars ga weggeven; een jurk, een hoedje en twee paar schoenen. Hieronder laat ik alle items aan jullie zien en geef ik ook aan wat de maten zijn. Je kan zelf kiezen welk van de items je wil winnen. Let er daarbij vooral op dat het item dat je wil winnen wel jouw maat is! En mocht je meerdere van de items leuk vinden en passen, dan mag je ook voor verschillende items meedoen! Benieuwd hoe de items er precies uitzien en hoe je kan winnen? Lees dan snel verder!

Win Vintage Items: hoedje, schoenen en jurk

Het hoedje

Het hoedje is niet echt maat afhankelijk, dus als je deze leuk vindt, dan kan je sowieso meedoen voor deze! Zelf draag ik dit soort hoedjes graag naar speciale gelegenheden! Maar als je ‘m gewoon overdag wil dragen, zou je ook eventueel het voile eraf kunnen halen.

Win Vintage Items: hoedje, schoenen en jurk

De blauwe schoenen

Op de schoenen staat de Engelse maat 4, wat omgerekend een maat 37 is. De hak is 7,5 cm hoog.

Win Vintage Items: hoedje, schoenen en jurk

De jurk

Deze mooie geruite jurk lijkt wel zelf door iemand gemaakt te zijn! Echt een uniek item dus! Er staat dan dus ook geen maat in, maar ik gok dat het ongeveer een 36/38 is. De taille is in elk geval 75 cm, dus dan kan je dat eventueel vergelijken met een jurk die je al hebt. Het is geen stretch materiaal, dus let daar ook op!

Win Vintage Items: hoedje, schoenen en jurk

De gebroken witte schoenen

Deze leuke zomerse schoenen zijn ook een maat 37. De hak is 7,5 cm hoog.

Win Vintage Items: hoedje, schoenen en jurk

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg mij via Bloglovin’ (als je geen Bloglovin’ hebt, laat dan even weten via welk medium je me dan volgt)
 • Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je mee wil doen.
 • Geef aan welk van de 4 items je wil winnen. Let hierbij goed op of het item wel jouw maat is! Als je op meerdere items kans wil maken, mag dat ook!

Extra kans maken?

Om extra te kans te maken, kan je me naast Bloglovin’ ook volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Voor elk kanaal waar je me volgt krijg je 1 extra kans! Daarnaast krijg je ook een extra kans als je dit artikel liked op Bloglovin’!

Doen jullie mee? :-)

En als je zelf de volgende keer ook naar de beurs wil om vintage items te scoren, dan kan dat tijdens de volgende editie op 21 en 22 november!

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

12 comments on “Winnen | 4x Vintage Items!”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Milou

  Thursday May 21st, 2015

  Wauwie, ik doe graag mee en ga voor het jurkje en hoedje. Die combinatie of los van mekaar vind ik ze geweldig.
  Ik volg je op bloglovin’, heb je artikel geliked en volg je op Instagram.

  Liefs,
  Milou

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday May 21st, 2015

  Supertof! Het is niet mijn stijl dus ik doe niet mee, maar allemaal succes!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday May 21st, 2015

  prachtig! niet mijn maten maar iedereen succes x http://www.goldandurban.blogspot.com

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday May 21st, 2015

  Toffe actie! Ik doe mee voor het hoedje, die past perfect bij mijn tee-and-jeans-kind-of-type-stijl.

  Liefs Sharon

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday May 21st, 2015

  Heeey, Ben echt gek op je kledingstyle. Ik zag net je video van tv en echt gaaf. Je bent ook zo mooi en je haar is echt heeeel erg mooi. Ik ben zelf ook dol op vintage en wil de volgende keer ook graag ook heen. Ik heb alle stappen en ook extra stappen gedaan. Ik heet vaak Sanne Boekholt of Realfashionlove. Ik zou zelf heel erg graag het hoedje of de jurk willen winnen. Maar ik denk dat ik toch het meest gek ben op de jurk. Liefs Sanne

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday May 21st, 2015

  Wat super leuk zeg! Ik doe graag mee voor de jurk! De blauwe schoenen vind ik ook geweldig, maar ze zijn me helaas te klein..

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday May 21st, 2015

  Wat een prachtige artikelen! Het hoedje zou ik graag willen winnen super classy!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Felicia

  Thursday May 21st, 2015

  Ik doe mee voor het hoedje omdat ik een hoedenhoofd heb :-) Ik heb helaas maat 39 en een smalle taille waardoor ik niet denk dat de jurk mooi zal staan. Toffe actie! Ik ben nog erg blij met o.a. tas en hoed die ik op de vintage fair had gevonden door het winnen van jouw kaartjes actie voor de fair :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  avc

  Friday May 22nd, 2015

  Ik waag een kansje voor de witte schoenen! Ik volg je op bloglovin’, youtube en instagram (:

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Tuesday May 26th, 2015

  Leuke winactie meid! Ik heb je stijl leren kennen door het vintage/tweedehands /kringloop topic op girlscene dat ik een paar jaar geleden heb opgericht (AudreyMaiden) Ik heb een grijze getailleerde jurk en het rode hoedje is de missing piece om een leuke outfitpost op mijn blog te maken! Dus die zou ik graag willen winnen! Ik heb alle stappen, behalve twitter (heb ik niet) doorlopen. In plaats daarvan ga ik je blog delen via Instagram :) ik tag je!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Saturday June 6th, 2015

  Ik kon nergens vinden wanneer de giveaway afloopt, maar als hij dus nog bezig is doe ik zeker mee voor het hoedje! Ik volg je met Bloglovin’, Instagram,Pinterest en Youtube.

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Tuesday June 9th, 2015

  Hij loopt nog tot ik terug ben van vakantie! 20 juni dus! Was ik inderdaad vergeten erbij te zetten. Leuk dat je meedoet!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT