Mix or Ditch Challenge | Video -
May 4, 2015

Hi sweeties!

A few weeks ago, I wrote a post about the Mix or Ditch Challenge I came up with. In that post I mentioned that the first step in this challenge was to sort out your closet. Confession: until now, I just quickly browsed through my closet until I found a ‘long time no wear’ item, and then created an outfit with that for the challenge. So, it was about time that I really sorted out my closet! I thought it would be fun to film this, so below you’ll find a video in which I’m showing you how I sorted out my closet. And I also explain the challenge rules again (in Dutch). If you’re not that into video’s, I also took some photos of all the ‘long time no wear’ items, which I’m going to be creating outfits with for the challenge. You’ll find them below the video! I hope you like it! So, are you taking part in the challenge? I would love to know!

Mix or Ditch Challenge: kledingkast uitzoeken

Mix or Ditch Challenge: kledingkast uitzoeken

Mix or Ditch Challenge: kledingkast uitzoeken

So, are you taking part in the challenge? I would love to know!

Love,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

8 comments on “Mix or Ditch Challenge – Kledingkast Uitzoeken”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

  Monday May 4th, 2015

  Wat een leuke challenge! Ik heb zelf twee weken geleden mijn kast al uit gezocht, maar anders had ik zeker mee gedaan. Heel handig ook om de Mix items in een outfit te combineren in plaats van alles weg te doen!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Monday May 4th, 2015

  Dankjewel Esmée! Leuk om te horen dat je het een leuke challenge vindt! Als je toch mee wil doen, zou je al je lang niet gedragen items apart kunnen leggen, zonder helemaal uitgebreid je kast uit te zoeken :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Monday May 4th, 2015

  Ik heb toevallig vorige week mijn kast helemaal opgeruimd! Wel een hele leuke challenge!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Monday May 4th, 2015

  Super leuke video!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

  Felicia

  Tuesday May 5th, 2015

  Wat een leuke idee, ik ben echt door je filmpje geïnspireerd. Ik heb mijn kast voor 3/4 opgeruimd deze week met het principe ”houden of wegdoen/weggeven”. Deze methode ga ik erna zeker toepassen als ik ook alle jurkjes heb bekeken. Ik ben wel een beetje verliefd op jouw mooie kast en de ruimte om ook accessoires en schoenen in de kast op te bergen.
  Even wat anders, wat heb je een leuke stem, heel prettig om naar te luisteren! Ik ben geabonneerd op je kanaal nu :D Ben ook benieuwd ga je alleen fashion filmpjes uploaden? Met jouw mooie haar kan je natuurlijk ook jaren vijftig haarstijlen, make-up etc laten zien.
  Liefs!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Thursday May 7th, 2015

  Aah, wat superleuk dat je het ook gaat probren! En heel fijn om te horen dat je mijn stem fijn vindt om naar te luisteren ook! Ik ben voor nu inderdaad vooral van plan om fashion filmpjes te gaan maken. Ik ben eerlijk gezegd ook best wel slecht met haar en make-up, haha! Ik doe eigenlijk altijd het zelfde, en ik kan nog geen eyeliner streep zetten ;-) Voor speciale gelegenheden steek ik mijn haar nog weleens op, maar dan ben ik ook snel 3 kwartier bezig met een ‘5 minute updo’, haha! Maar mocht ik er ooit beter in worden, dan lijkt het me zeker leuk om dat ook te doen! :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Wednesday May 6th, 2015

  Super leuke challenge. Helaas heb ik een maand terug al alles uitgezocht dus er valt niet meer veel te ditchen haha.

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29


  Friday May 8th, 2015

  Heel leuk, je hebt veel leuke spulletjes er tussen hangen zeg. Ik moet zelf eigenlijk ook hoognodig mijn kast opruimen, heb echt veel wat ik nooit meer draag, maar waarvan ik steeds denk dat het misschien ooit nog weer van pas gaat komen.

  Wie weet neem ik de challenge van je over, al weet ik nog niet of ik er over zal bloggen, ik ben pas sinds kort weer aan het bloggen haha. Al is dat natuurlijk wel een extra motivatie om op te gaan ruimen :p

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT