Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/load.php on line 760 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/theme.php on line 2354 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791
Diary + Tips | New York City Vacation | Blog by Sonja Vogel Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 2692 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791
December 12, 2014

Hi sweeties!

EN: As you probably all know by now, due to the huge amount of outfit posts, I went to New York with my boyfriend. I had been there before, but only for two days, so since then I had been dreaming about going back for a longer time. So, in November we went to NYC for 12 days! Yep, 12 days! In this post, I’m showing you my favorite pictures I took in NYC and I’m sharing some tips for things which I would really recommend doing if you’re ever in NYC! And if you prefer watching a video, here’s a time lapse I made which shows you all the photos I took in just 1 minute! Get ready for a heck of a lot of photos! I hope you’ll like the post!

NL: Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk allemaal wel weten door de hoeveelheid outfitposts, ben ik met mijn vriend naar New York geweest. Ik was er al eerder geweest, maat dat was maar voor twee dagen, dus sinds toen heb ik er altijd van gedroomd om weer terug te gaan. Dus in november gingen wij voor 12 dagen naar New York! In deze post laat ik jullie mijn favoriete foto’s zien en geef ik jullie tips over dingen die ik echt aanraad om te doen als je ooit in New York bent! Als je liever een video ziet, kan je hier een time lapse kijken die ik heb gemaakt waarin je in 1 minuut alle foto’s ziet die ik gemaakt heb! Maak je klaar voor een enorme lading foto’s! Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

New York Manhattan NYC Skyline from the Staten Island Ferry

New York NYC Statue of Liberty from the Staten Island Ferry

EN:

Tip 1: Take the ferry to Staten Island. It’s free and it gives you an amazing view on the Statue of Liberty and the Manhattan skyline!

NL:

Tip 1: Neem de ferry naar Staten Island. Het is gratis en je hebt vanaf de boot een geweldig uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan!

New York NYC Brooklyn Bridge
New York NYC Brooklyn Bridge

EN:

Tip 2: Walk the Brooklyn Bridge. Ok, you probably would do this anyway, but both the bridge and the view are amazing! I wouldn’t skip this one!

NL:

Tip 2: Loop over de Brooklyn Bridge. Ok, waarschijnlijk zou je dit sowieso wel doen, maar zowel de brug zelf als het uitzicht zijn echt geweldig! Ik zou deze echt niet overslaan!
Fall in Central Park, NYC, New York
Squirrel. Fall in Central Park, NYC, New York
Fall in Central Park, NYC, New York
Fall in Central Park, NYC, New York
Fall in Central Park, NYC, New York
Squirrel. Fall in Central Park, NYC, New York

EN:

Tip 3: Take a long long walk through Central Park. And rent a bike! We spent almost an entire day in Central Park just walking. Central Park is huge and it has so many different gorgeous spots. If you have the time, certainly make it a long walk! Plus, all the cute squirrels you will walk into in the park will give you a cuteness overload for the rest of the year! Renting a bike is a great one too! We had a lot of fun cruising through the park!

Bonus tip: Visit New York in fall if you’re into the fall colours, like me! Central Park was so gorgeous! 

NL:

Tip 3: Doe een hele héle lange wandeling in Central Park. Wij hebben bijna een hele dag lopend in Central Park gespendeerd. Central Park is énorm en het heeft zoveel verschillende mooie plekjes. Als je de tijd hebt raad ik dus zeker aan om een lange wandeling te maken! Plus, alle schattige eekhoorns bezorgen je een cuteness overload voor de rest van het jaar! Een fiets huren is ook heel leuk! Wij cruisten het hele park door in 1 uur!

Bonus tip: Ga in de herfst als je net zo gek bent op herfstkleuren als ik! Central Park was zó mooi!

New York NYC Times Square
New York NYC Times Square
New York NYC Times Square, Bubba Gump Shrimp Company Restaurant

EN:

Tip 4: Go to Times Square by night and eat at the Bubba Gump Shrimp Company! This one’s especially for the Forrest Gump lovers out here. This restaurant is entirely Forrest Gump themed! It’s also very vegetarian proof by the way, even though the name wouldn’t suggest that ;-) And it’s also a great place to eat if you haven’t seen the movie. The food is great and their smoothies are awesome! And you have a great view over Times Square from your table!

NL:

Tip 4: In het donker naar Times Square gaan en bij de Bubba Gump Shrimp Company eten! Deze tip is speciaal voor de Forrest Gump liefhebbers. Dit restaurant is helemaal in het thema van Forrest Gump! Het is trouwens ook heel geschikt voor vegetariërs, ondanks dat de naam dat niet bepaald suggereert ;-) En het is ook heel leuk om hier te eten als je de film niet kent. Het eten is supergoed en hun smoothies zijn ronduit geweldig! En vanaf je tafel heb je ook nog eens een prachtig uitzicht over Times Square!

Christmas in Macy's, NYC
The Lion King musical on Broadway, NYC

EN:

Tip 5: Go to a musical! I can highly recommend The Lion King, which is the one we went to! It’s pricy, but to me, it was worth it! Also, if you’re in NYC around Christmas, it’s really fun to visit Macy’s and check out their enormous Christmas collection!

NL:

Tip 5: Ga naar een musical! Ik kan de Lion King echt aanraden. Daar zijn wij heen geweest! Het is duur, maar ik vond het het waard. En, als je in New York bent rond Kerst, dan is het leuk om in Macy’s de é-nor-me kerstcollectie te bekijken!

NYC New York High Line Park Walk
NYC New York High Line Park Walk Traffic Cross Road
NYC New York High Line Park Walk
NYC New York High Line Park Walk Traffic

EN:

Tip 6: Walk the High Line. The High Line is a park that used to be a train track. It goes from 34th Street to 16th Street and it’s above street level, which gives you a great view on the New York traffic. Also, it’s a really fun industrial route!

NL:

Tip 6: De High Line lopen. De High Line is een park dat vroeger een treinbaan was. Het loopt van 34th Street naar 16th Street en het is hoger dan de straat, waardoor je een leuk uitzicht krijgt op het New Yorkse verkeer. De route zelf is ook heel leuk; industrieel en mooi begroeid!

NYC Chelsea Market
NYC Chelsea Market
NYC Chelsea at night

EN:

Tip 7: Chelsea Market. When you finish the High Line (from 34th to 16th that is, you can also walk it the other way around) you’re very close to Chelsea Market. Chelsea Market looks really pretty on the inside. Very industrial. There’s a nice vibe and you can buy a lot of different kinds of food, but also picknick baskets and cooking equipment. The Chelsea neighborhood is also very nice to walk through, by the way. The above picture was taken there at night.

NL:

Tip 7: Chelsea Market. Als je de High Line gelopen hebt (van 34th naar 16th, maar je kan ‘m ook andersom lopen) dan ben je vlakbij Chelsea Market. Chelsea Market ziet er alleen al superleuk uit. Heel industrieel. Er hangt een leuk sfeertje en je kan er heel veel verschillende soorten eten kopen, maar ook bijvoorbeeld picknickmanden en kookbenodigdheden. De buurt Chelsea is trouwens ook heel mooi om even doorheen te wandelen. De foto hierboven is ‘s avonds in die buurt genomen.

NYC New York City Roosevelt Tram
NYC New York City One Way Sign
NYC New York City Roosevelt Island
NYC New York City Roosevelt Island
NYC New York City Roosevelt Island
NYC New York City Roosevelt Island
NYC New York City Roosevelt Tram

EN:

Tip 8: Roosevelt Tram & Roosevelt Island. This is one of my personal favorites!  At East 60th Street, there’s a cable lift tram which takes you to Roosevelt Island. We took the tram, because of the awesome views we were expecting to get. And which we did! So, I can already advice doing this only for the ride! The tram is free when you have an unlimited metrocard or costs $2,50 for a one way ticket otherwise. But… Roosevelt Island itself is also really worth checking out! Not a lot of tourists seem to know about this place, as it’s super quiet. Even my parents, who have been to New York for about 7 times, had never heard of it! When you get out of the tram, you head in the downtown direction and you find a cute little park. Walk that one down all the way to the end and you will be rewarded with a stunning view over the Hudson River and Manhattan!

NL:

Tip 8: Roosevelt Tram & Roosevelt Island. Dit is een van mijn favorieten! Op East 60th Street gaat een kabeltram naar Roosevelt Island. Wij namen de tram vanwege het prachtige uitzicht dat we verwachtten te krijgen over de stad. Wat ook zo bleek te zijn! Dus dit is alleen al de moeite waard voor het tripje! De tram is gratis als je een unlimited metrocard hebt of $2,50 voor een enkele reis. Maar… Roosevelt Island is zelf ook zeker de moeite waard! Niet veel touristen schijnen er vanaf te weten, aangezien het er heel erg rustig is. Zelfs mijn ouders, die toch al zo’n 7 keer in New York zijn geweest, hadden er nog nooit van gehoord! Als je de tram uitkomt, ga je richting downtown, waar je een leuk parkje vindt. Als je die helemaal afloopt wordt je beloond met een prachig uitzicht over de Hudson rivier en Manhattan!

NYC New York Rockefeller Center at sunset
NYC New York Rockefeller Center at sunset
NYC New York Rockefeller Center at night

EN:

Tip 9: Visit the top deck of the Rockefeller Center at sunset! Another one of my favorites! I had this one totally planned out. I thought it would be so magical to see all of Manhattan at sunset and then in the dark with all those lights. And wow, it was amazing! We stayed on the deck for about an hour just looking at all those lights. I know a lot of people go on top of the Empire State Building. I went on there the first time I was in New York and now I prefer the Rockefeller Center view. From the Rockefeller Center, you have a better view on Central Park and also, on the Empire State Building itself! This one is highly recommended!

P.S. If you want to see the actual sunset, go in about an hour before sunset, because you have to cue a lot before you actually get to go up.

NL:

Tip 9: Bezoek de top van het Rockefeller Center met zonsondergang! Een andere favoriet! Ik had deze helemaal uitgepland. Het leek me zo magisch om heel Manhattan te zien tijdens zonsondergang en daarna in het donker met al die mooie lichtjes. En wouw, het was echt geweldig! We zijn ongeveer een uur op het dek blijven kijken naar al die lichtjes. Ik weet trouwens dat heel veel mensen de Empire State Building opgaan. Ik ben daar ook op geweest de eerste keer dat ik in New York was, maar nu prefereer ik het uitzicht vanaf het Rockefeller Center. Vanaf daar heb je een beter uitzicht op het Central Park en ook op de Empire State Building zelf! Deze raad ik heel erg aan!

P.S. Als je ook écht de zonsondergang wil zien, ga dan een uur voor zonsondergang al naar binnen. Je moet namelijk heel veel in de rij staan voor je ook echt naar boven kan.

NYC New York Fall in Central Park
NYC New York Fall in Central Park
NYC New York Fall in Central Park
NYC New York Fall in Central Park
NYC New York Fall in Central Park
NYC New York Fall Ice Skating in Central Park

EN:

Tip 10: Ice Skating in Central Park! I already did an outfit post about this, so you might have already seen it, but on one of our last days in NYC, we went ice skating in Central Park! Now, this one is the best NYC tip I can give you! Of course, you have to go in fall or winter to be able to do this. But I really recommend going in that time, because of the gorgeous fall leaves in Central Park and of course because of the ice skating! When we were there, the rink had just opened about a week before. So, it opens about at the end of October. Highly recommended! It’s magical!

NL:

Tip 10: Schaatsen in Central Park! Ik heb hier al een outfit post over gemaakt, dus misschien heb je het al gezien, maar op een van onze laatste dagen in New York hebben we geschaatst in Central Park! Dit is echt de beste New York tip die ik je kan geven! Natuurlijk moet je hiervoor wel in de herfst of winter gaan, maar ik raad de herfst sowieso aan. Vanwege de mooie herfstblaadjes in Central Park en natuurlijk vanwege het schaatsen! Toen wij er waren was de baan net een week open, dus hij opent ongeveer tegen het eind van oktober. Een aanrader! Het is echt magisch!

NYC New York Buildings
High buildings mirroring each other
NYC New York Soho Fire Escapes
Beautiful houses and typical NYC fire escapes in Soho
NYC New York Grand Central Station and Chrysler Building
Grand Central Station & Chrysler Building
NYC New York Grand Central Station
Wait… How many tracks?!
NYC New York Flat Iron Building
Flat Iron Building
NYC New York Grand Manhattan Squirrel
And last, but not least… another squirrel!

EN:

Tip 11: Walk around in Soho, Greenwhich Village, Flat Iron District and see the Grand Central Station. Ok, these are a lot of tips in one, haha! Soho is a gorgeous neighborhood. It’s famous for its shops, but those were a little out of my price range. The buildings, however, are gorgeous! I’m a huge sucker for those New York fire escapes and they were all around there, so I loved it! Greenwhich Village is a very cute neighborhood, which has a bit of a ‘village’ kind of feel. There’s a lot of nice and cheap restaurants there, and vintage shops! The Flat Iron Building was the scenery for my last outfit shoot. It’s just fun to check out! Grand Central Station is the most grand train station I have ever seen. Wow! It’s gorgeous from the outside and it’s such a fun contrast with the modern buildings around it. It’s also gorgeous on the inside. Can you believe the “Track 117” sign? Wow!

Those were all my tips and photos! I hope you liked seeing and reading it! Have you ever been to NYC? And what do you think of my tips and photos? I’d love to hear!

NL:

Tip 11: Rondwandelen in Soho, Greenwhich Village, Flat Iron Districht en bekijk het Grand Central Station. Ok, dit zijn een heleboel tips in één, haha! Soho is een prachtige buurt. Het staat bekend om zijn winkels, maar die waren mij wat te duur. De gebouwen zijn wel echt prachtig! Ik ben gek op die New Yorkse brandtrappetjes en die waren daar overal, dus ik vond het geweldig! Greenwhich Village is een heel schattig wijkje met een beetje een dorps gevoel (voor zover dat kan in Manhattan, haha). Er zijn veel leuke en goedkope restaurantjes en vintage winkels! De Flat Iron Building was de achtergrond voor mijn laatste outfit shoot. Heel leuk om even te bekijken! Grand Central Station is het meest ‘grand’ treinstation dat ik ooit gezien heb. Wouw! Het is prachtig van buiten en een heel leuk contrast met alle moderne gebouwen eromheen. Vanbinnen is het ook prachtig. Kunnen jullie dat “Track 117” bordje geloven?! Wouw!

Dat waren al mijn foto’s en tips! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en lezen! Zijn jullie weleens in New York geweest? En wat vinden jullie van mijn tips en foto’s? Ik hoor het graag!

Love,

Sonja

Follow on Bloglovin

All photos are taken by me or my boyfriend. 

15 comments on “Diary + Tips | New York City Vacation”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Echt onwijs tof. Je hebt mooie foto’s gemaakt!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Ik ben nog nooit in New York geweest, maar oh.. wat wil ik graag!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Je foto’s zijn echt prachtig! ik was vorig jaar in juni 2 weken in New York (mijn 6e keer al!!!) en ik blijf er echt verliefd op! mijn favoriete stad in de hele wijde wereld! ^^
  (ps ook extra speciaal voor me want mijn vriend heeft me daar ten huwelijk gevraagd in een koets in central parc ^^ )

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Dankjewel Maxime! New York is inderdaad heerlijk! Ik kom er ook zeker nog terug! En wat suuuuuuper leuk en romantisch zeg dat je vriend je daar ten huwelijk heeft gevraagd! Ik snap dat dat het nog extra speciaal maakt! :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Echt hele toffe post! Kan ik goed gebruiken voor volgend jaar! :)

  X

  Joy

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Dankjewel Joy! Goed om te horen!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Super leuke tips en mooie foto’s! Ik heb even een tip m.b.t. je spelling. Je schrijft een aantal maal ‘wouw’ maar het is ‘wauw’ ;-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Dankjewel Nadine! En echt?! Ik dacht dat beide spellingen goed waren! Ik vind ‘wouw’ leuker staan en daarom gebruik ik het altijd zo. Geen idee dat er ook echt een specifieke spelling van bestond! Thanks voor de tip! :-)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Prachtige foto’s! Ik wil heel graag weer terug naar NYC. Het is alweer veel te lang geleden, als ik zo naar deze foto’s kijk. De dingen die je beschrijft heb ik allemaal gedaan behalve de kabelbaan. De laatste keer ben ik vooral in Williamsburg, Queens en Brooklyn geweest om daar de buurt te verkennen. Ook heel leuk.

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  12/12/2014

  Geweldige foto’s, Sonja! Bedankt voor al de tips!
  Sommige plekken heb ik al bezocht tijdens mijn bezoek aan NY afgelopen winter (schaatsen in NY was ook mijn wens – heb geschaatst bij de Rockefeller Centre) maar ga zeker de rest van jouw tips ook proberen! :)

  X, Marky
  http://www.mypinkboudoir.eu

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  13/12/2014

  Wauw echt prachtige fotos! Ik wilde al heel graag eens naar NY maar na het zien van al deze prachtige fotos wil ik zeker graag gaan! En bedankt voor de tips :)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  13/12/2014

  I never had the good fortune to visit New York, but from your picture it seems amazing! Have a nice day, kisses,
  Eni

  http://eniwherefashion.blogspot.it/
  https://www.facebook.com/eniwherefashion

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  13/12/2014

  Echt super gave foto’s! Ik wil ook zo graag naar NY :)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  14/12/2014

  Prachtige foto’s, zeg! Ik ben er 4,5 jaar geleden voor het laatst geweest, het is zo’n geweldige stad. Als ik jullie foto’s zie wil ik zo graag terug! Zo mooi!

  x Linda
  http://lindakorner.blogspot.com

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  14/12/2014

  Wat tof zeg! New York is denk ik niet echt mijn stad, maar toch wil ik het graag een keer zien!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791