Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/load.php on line 760 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/theme.php on line 2354 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791
Review | Magic Body Fashion V-Bra & Eve’s Bra | Blog by Sonja Vogel Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 2692 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791
May 31, 2014

[:en]Hello dears!

EN: A little while ago I received an e-mail from Magic Body Fashion asking whether I would like to review some of their products. As I’ve always been interested in these special bra solutions, such that you can still wear a bra under a backless dress or a dress with a deep neckline, I decided to go for the V-Bra and the Eve’s Bra. In this post I’m showing you how these special bra’s work and what I think of them. Do I like the way they feel on my body and most importantly, does the Eve’s Bra stay in place?
NL: Een tijdje geleden ontving ik een e-mail van Magic Body Fashion met de vraag of ik een aantal van hun producten wilde reviewen. Aangezien ik altijd al geïnteresseerd was in speciale BH’s die ervoor zorgen dat je nog steeds een BH kan dragen onder een jurk met een open rug of een diep decolleté, besloot ik voor de V-Bra en de Eve’s Bra te gaan. In deze post laat ik jullie zien hoe deze BH’s werken en vertel ik mijn mening erover. Zitten ze lekker en belangrijker, blijft de Eve’s Bra plakken?


The Eve’s Bra

EN: First up, the Eve’s Bra. The Eve’s Bra is a sticky re-usable backless and strapless bra. There’s an instruction how to apply the bra on the side of the box. The first time I put it on, it took me a few attempts before I got it on correctly, but this went a lot faster the second time. Therefore, my tip is to try to put it on the first time when you don’t have to go anywhere. You don’t want to be fighting with your bra right before going to a fancy gala, right? It’s not very hard, it just takes a bit of practise. 
NL: Als eerste, de Eve’s Bra. De Eve’s Bra is een plakkende herbruikbare rugloze BH zonder bandjes. Op de zijkant van de doos staat uitgelegd hoe je hem kan aanbrengen. De eerste keer kostte het me een aantal pogingen voor hij goed zat, maar de tweede keer ging al een stuk sneller. Daarom de tip om de BH een eerste keer uit te proberen als je nergens heen hoeft. Je wil natuurlijk geen ruzie met je BH als je straks naar een chique gala moet! Het is niet heel moeilijk. Het is gewoon even oefenen.

EN: Below, you can see what it looks like when I’m wearing the Eve’s Bra underneath my gala dress. But how does the bra feel and does it stay in place? In total, I’ve worn the bra 3 times and left it on for a while. In the beginning I was very aware of the fact that I was wearing it, but this feeling disappears after a while. With me, unfortunately, the left and right top of the bra start to come loose pretty fast. Magic Body Fashion indicates that the bra might not stick optimally when you have a dry skin or when you’re wearing body lotion. I only wasn’t wearing body lotion and I don’t think I have a very dry skin either. But despite this fact, the bra stays in place and doesn’t come loose. It only doesn’t feel entirely safe beneath a loose top. I also tried the bra beneath a tight top and my gala dress (which also has a tight fit) and that does feel safe. The tight garment you’re wearing over the Eve’s Bra, makes sure that it feels more safe and the tops of the bra stay in place as well.
NL: Hieronder zie je hoe het eruit ziet als ik de Eve’s Bra draag onder mijn galajurk. Maar hoe voelt de BH op mijn lichaam en blijft hij zitten? Ik heb de BH in totaal 3 keer aangehad en voor een tijdje aangehouden. In het begin was ik me er erg bewust van dat ik hem aanhad, maar na een tijdje verdwijnt dat gevoel. Bij mij beginnen de puntjes rechts- en linksboven helaas vrij snel los te laten. Magic Body Fashion geeft aan dat het kan dat de BH niet optimaal blijft plakken als je een hele droge huid hebt of body lotion op hebt. Ik had alleen geen body lotion op en ik heb eerlijk gezegd naar mijn idee ook niet een heel droge huid. Het komt echter niet zo ver dat hij er ook echt afvalt, maar heel veilig voelt dit onder een los shirt niet. Ik heb de BH ook getest onder een strak shirt en dus onder mijn galajurk (die ook straks zit) en dat durf ik wel aan. Doordat het kledingstuk dat je draagt over de Eve’s Bra strak zit, voelt het een stuk veiliger en blijft hij een stuk beter zitten.

EN: After each wear, you can wash the bra using a neutral detergent. You should not wring the bra, as that will probably cause the sticky fabric to come loose. I washed it and it wasn’t that much of a deal. The sticky fabric doesn’t become less sticky because of it, which was something I was a bit afraid of. But luckily, this doesn’t happen!
NL: Na het dragen kan je de BH wassen met een neutrale zeep. Je moet de BH niet wringen, aangezien het plakkerige materiaal dan waarschijnlijk kapot gaat. Ik heb hem gewassen en het was super simpel. Het plakkerige materiaal wordt niet minder plakkerig, waar ik wel bang voor was. Maar dat gebeurt gelukkig dus niet!

The V-Bra

EN: I also received the V-Bra, a bra which is made especially to be worn underneath tops and dresses with a low neckline. This bra doesn’t really need any explanation, as you can just wear it the same way as your regular bra. You can also take off the straps to wear it under a strapless dress. Below you can see what it looks like when I’m wearing this bra. As you can see, you don’t see any parts of the bra. You can even wear lower necklines with this bra, but I don’t own any garments with a lower neckline than this, so I can’t show you that. I think this bra comes in very handy when I would buy a new evening dress with a low neckline!

NL: Daarnaast ontving ik ook nog de V-Bra, een BH die speciaal gemaakt is om onder jurken en tops te dragen die diep uitgesneden zijn. Deze BH heeft niet echt een gebruiksaanwijzing nodig, aangezien je hem gewoon hetzelfde draagt als een normale BH. Je kan ook nog de bandjes eraf halen als je een strapless jurk draagt. Hieronder zie je hoe het eruit ziet als ik deze BH aanheb. Zoals je ziet zie je geen stukje BH meer zitten, wat ik normaal wel heb met deze top. Je kan overigens nog diepere decolletés dragen dan die ik hier draag met deze BH, maar die heb ik niet dus dat kan ik jullie ook niet laten zien. Deze BH vind ik zeker heel handig voor onder deze top of als ik een keer een mooie diep uitgesneden avondjurk koop!

EN: All in all, I think both bras can be very useful, but I wouldn’t advice wearing the Eve’s Bra beneath a top or dress with a loose fit.

So, what do you think? Are you going to try any of the Magic Body Fashion bras? They just launched a new website, so this month you get a free gift with your online purchase!

NL: Ik denk dat beide BH’s een handige oplossing kunnen zijn, maar ik zou niet adviseren om de Eve’s Bra onder een los vallende top of jurk te dragen.

Wat vinden jullie ervan? Gaan jullie een van de Magic Body Fashion BH’s uitproberen? Ze hebben net een nieuwe website gelanceerd, dus deze maand krijg je een gratis extraatje bij je online aankoop!


Love,

Sonja

Follow on Bloglovin

EN: P.S. I joined the Zalando Blogger Awards! Would you like to vote for me? You can win a €500 shopping voucher when doing so!
NL: P.S. Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! Willen jullie op mij stemmen? Je kan er een shopping voucher van €500 mee winnen!

Zalando's Blogger Awards 2014
EN: I received the products in this review for free. This doesn’t change my opinion about the product!
NL: Ik heb de producten voor deze review gratis ontvangen. Dit verandert echter niks aan mijn mening!

[:nl]Hello dears!

EN: A little while ago I received an e-mail from Magic Body Fashion asking whether I would like to review some of their products. As I’ve always been interested in these special bra solutions, such that you can still wear a bra under a backless dress or a dress with a deep neckline, I decided to go for the V-Bra and the Eve’s Bra. In this post I’m showing you how these special bra’s work and what I think of them. Do I like the way they feel on my body and most importantly, does the Eve’s Bra stay in place?
NL: Een tijdje geleden ontving ik een e-mail van Magic Body Fashion met de vraag of ik een aantal van hun producten wilde reviewen. Aangezien ik altijd al geïnteresseerd was in speciale BH’s die ervoor zorgen dat je nog steeds een BH kan dragen onder een jurk met een open rug of een diep decolleté, besloot ik voor de V-Bra en de Eve’s Bra te gaan. In deze post laat ik jullie zien hoe deze BH’s werken en vertel ik mijn mening erover. Zitten ze lekker en belangrijker, blijft de Eve’s Bra plakken?

The Eve’s Bra

EN: First up, the Eve’s Bra. The Eve’s Bra is a sticky re-usable backless and strapless bra. There’s an instruction how to apply the bra on the side of the box. The first time I put it on, it took me a few attempts before I got it on correctly, but this went a lot faster the second time. Therefore, my tip is to try to put it on the first time when you don’t have to go anywhere. You don’t want to be fighting with your bra right before going to a fancy gala, right? It’s not very hard, it just takes a bit of practise. 
NL: Als eerste, de Eve’s Bra. De Eve’s Bra is een plakkende herbruikbare rugloze BH zonder bandjes. Op de zijkant van de doos staat uitgelegd hoe je hem kan aanbrengen. De eerste keer kostte het me een aantal pogingen voor hij goed zat, maar de tweede keer ging al een stuk sneller. Daarom de tip om de BH een eerste keer uit te proberen als je nergens heen hoeft. Je wil natuurlijk geen ruzie met je BH als je straks naar een chique gala moet! Het is niet heel moeilijk. Het is gewoon even oefenen.

EN: Below, you can see what it looks like when I’m wearing the Eve’s Bra underneath my gala dress. But how does the bra feel and does it stay in place? In total, I’ve worn the bra 3 times and left it on for a while. In the beginning I was very aware of the fact that I was wearing it, but this feeling disappears after a while. With me, unfortunately, the left and right top of the bra start to come loose pretty fast. Magic Body Fashion indicates that the bra might not stick optimally when you have a dry skin or when you’re wearing body lotion. I only wasn’t wearing body lotion and I don’t think I have a very dry skin either. But despite this fact, the bra stays in place and doesn’t come loose. It only doesn’t feel entirely safe beneath a loose top. I also tried the bra beneath a tight top and my gala dress (which also has a tight fit) and that does feel safe. The tight garment you’re wearing over the Eve’s Bra, makes sure that it feels more safe and the tops of the bra stay in place as well.
NL: Hieronder zie je hoe het eruit ziet als ik de Eve’s Bra draag onder mijn galajurk. Maar hoe voelt de BH op mijn lichaam en blijft hij zitten? Ik heb de BH in totaal 3 keer aangehad en voor een tijdje aangehouden. In het begin was ik me er erg bewust van dat ik hem aanhad, maar na een tijdje verdwijnt dat gevoel. Bij mij beginnen de puntjes rechts- en linksboven helaas vrij snel los te laten. Magic Body Fashion geeft aan dat het kan dat de BH niet optimaal blijft plakken als je een hele droge huid hebt of body lotion op hebt. Ik had alleen geen body lotion op en ik heb eerlijk gezegd naar mijn idee ook niet een heel droge huid. Het komt echter niet zo ver dat hij er ook echt afvalt, maar heel veilig voelt dit onder een los shirt niet. Ik heb de BH ook getest onder een strak shirt en dus onder mijn galajurk (die ook straks zit) en dat durf ik wel aan. Doordat het kledingstuk dat je draagt over de Eve’s Bra strak zit, voelt het een stuk veiliger en blijft hij een stuk beter zitten.

EN: After each wear, you can wash the bra using a neutral detergent. You should not wring the bra, as that will probably cause the sticky fabric to come loose. I washed it and it wasn’t that much of a deal. The sticky fabric doesn’t become less sticky because of it, which was something I was a bit afraid of. But luckily, this doesn’t happen!
NL: Na het dragen kan je de BH wassen met een neutrale zeep. Je moet de BH niet wringen, aangezien het plakkerige materiaal dan waarschijnlijk kapot gaat. Ik heb hem gewassen en het was super simpel. Het plakkerige materiaal wordt niet minder plakkerig, waar ik wel bang voor was. Maar dat gebeurt gelukkig dus niet!

The V-Bra

EN: I also received the V-Bra, a bra which is made especially to be worn underneath tops and dresses with a low neckline. This bra doesn’t really need any explanation, as you can just wear it the same way as your regular bra. You can also take off the straps to wear it under a strapless dress. Below you can see what it looks like when I’m wearing this bra. As you can see, you don’t see any parts of the bra. You can even wear lower necklines with this bra, but I don’t own any garments with a lower neckline than this, so I can’t show you that. I think this bra comes in very handy when I would buy a new evening dress with a low neckline!

NL: Daarnaast ontving ik ook nog de V-Bra, een BH die speciaal gemaakt is om onder jurken en tops te dragen die diep uitgesneden zijn. Deze BH heeft niet echt een gebruiksaanwijzing nodig, aangezien je hem gewoon hetzelfde draagt als een normale BH. Je kan ook nog de bandjes eraf halen als je een strapless jurk draagt. Hieronder zie je hoe het eruit ziet als ik deze BH aanheb. Zoals je ziet zie je geen stukje BH meer zitten, wat ik normaal wel heb met deze top. Je kan overigens nog diepere decolletés dragen dan die ik hier draag met deze BH, maar die heb ik niet dus dat kan ik jullie ook niet laten zien. Deze BH vind ik zeker heel handig voor onder deze top of als ik een keer een mooie diep uitgesneden avondjurk koop!

EN: All in all, I think both bras can be very useful, but I wouldn’t advice wearing the Eve’s Bra beneath a top or dress with a loose fit.

So, what do you think? Are you going to try any of the Magic Body Fashion bras? They just launched a new website, so this month you get a free gift with your online purchase!

NL: Ik denk dat beide BH’s een handige oplossing kunnen zijn, maar ik zou niet adviseren om de Eve’s Bra onder een los vallende top of jurk te dragen.

Wat vinden jullie ervan? Gaan jullie een van de Magic Body Fashion BH’s uitproberen? Ze hebben net een nieuwe website gelanceerd, dus deze maand krijg je een gratis extraatje bij je online aankoop!


Love,

Sonja

Follow on Bloglovin

EN: P.S. I joined the Zalando Blogger Awards! Would you like to vote for me? You can win a €500 shopping voucher when doing so!
NL: P.S. Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! Willen jullie op mij stemmen? Je kan er een shopping voucher van €500 mee winnen!

Zalando's Blogger Awards 2014
EN: I received the products in this review for free. This doesn’t change my opinion about the product!
NL: Ik heb de producten voor deze review gratis ontvangen. Dit verandert echter niks aan mijn mening!

[:]

11 comments on “Review | Magic Body Fashion V-Bra & Eve’s Bra”
  Notice: Undefined variable: i in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14
  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  31/05/2014

  ik had nooit zoveel vertrouwen in dit soort bh’s, maar deze klinkt goed!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  31/05/2014

  Wat een goed artikel! Dit soort BH’s lijken me echt heel erg handig!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  31/05/2014

  Die laatste lijkt me erg handig!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  31/05/2014

  Echt superhandig! Ik heb ook zo een plakapparaat, maar bij mij plakken ze niet zo goed. Misschien dan toch omdat ik een extreem droge huid heb?

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  31/05/2014

  Blijft altijd maar afwachten of ze blijven zitten, maar die laatste klinkt goed! :)

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  31/05/2014

  Wat super handig dat je het uitgebreid hebt getest. Ik ben ook altijd bang dat dit soort dingen na een keer gebruiken niet meer werken of nog erger; afzakken als je bijvoorbeeld net gaat staan haha.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  01/06/2014

  Ik heb een keer van die siliconen plakdingen gekocht op Ebay en dat bleef echt totaal niet zitten. De tweede die jij hebt geprobeerd lijkt me wel fijn en handig voor diep uitgesneden tops!

  Liefs Charlotte

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  01/06/2014

  Wat fijn dat ze goed werken want ik denk ook al een tijd na over deze 2. Echt de perfecte oplossing! Al lijkt die eerste me wel erg wennen. En heb ook gehoord dat met echt warm weer ze niet zo fijn zijn maar dan verzin ik wel wat anders haha. x

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  02/06/2014

  Oeh, dit lijkt me super handig! Ik heb trouwens geen idee of ze bij mij blijven zitten.. Snel maar een keertje uittesten dan! :) xo

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  02/06/2014

  Leuk! Ik heb een tijd je geleden ook BH’s van hun mogen testen! Die van mij vond ik ook erg fijn (had de Wing Bra en de Magical Strapless). Die voor een dieper decolleté lijkt me ook erg fijn!

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

  06/06/2014

  Handig! Ik ben altijd heel erg benieuwt geweest of dit werkte :D

  Notice: Undefined variable: args in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/2/9/1/sonjavogel.com/httpd.www/blog/wp-includes/formatting.php on line 4791